Solliciteren

Solliciteren
Heb je een leuke vacature gezien die jou aanspreekt? Solliciteer dan direct via onze website. Schrijf een korte motivatie en upload je CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog een vraag over de vacature? Dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze P&O afdeling via werken@duinrell.nl.
1
Sollicitatiegesprekken
Als je past binnen het profiel dan nemen onze recruiters contact met je op om een sollicitatiegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag beter kennen en geven wij jou natuurlijk ook een goed beeld van Duinrell en de functie. Zo kunnen we kijken of er een match is. Als je solliciteert voor een bijbaan dan kan het ook voorkomen dat wij een groepssollicitatie houden. Je hebt dan een gesprek samen met andere kandidaten voor dezelfde functie. Extra leuk, want dan zie je gelijk wie je eventuele collega’s worden!
2
We hebben een match
Ben jij na deze gesprekken alleen maar enthousiaster geworden en zien wij in jou ook de juiste kandidaat? Dan hoor je zo snel mogelijk van ons (soms al tijdens het gesprek) of er een match is en of je voor Duinrell kan komen werken.
3
Arbeidsvoorwaarden
Als er een match is dan doen we je een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Bij een sollicitatie voor een bijbaan of stage bespreken we de voorwaarden direct tijdens het sollicitatiegesprek. Solliciteer je voor een vaste functie, dan ontvang je van ons een voorstel met alle arbeidsvoorwaarden per mail. We hopen je daarna te mogen verwelkomen als collega!
4
Gefeliciteerd!
Als je solliciteert voor een bijbaan of stageplaats dan hoor je meestal direct tijdens het sollicitatiegesprek of je bent aangenomen. Daarna bespreken we gelijk de benodigde informatie en de datum van je eerste werkdag. Bij sollicitaties voor een vaste functie gebeurt dit vaak telefonisch.
5
Je eerste werkdag
Op je eerste werkdag wordt je door ons ontvangen op het hoofdkantoor van Duinrell. Je ontvangt eventueel je werkkleding en wordt voorgesteld aan je leidinggevende en/of collega’s. Zij nemen je mee en zorgen ervoor dat je volledig wordt ingewerkt. Je Duinrell-avontuur kan beginnen!
6