Veelgestelde vragen

Werken op Duinrell

In principe wordt je aangenomen voor één specifieke afdeling. Duinrell is een groot bedrijf met veel verschillende functies dus het kan voorkomen dat we om je flexibiliteit vragen en in te vallen op een andere werkplek. Extra leuk, want zo is geen dag hetzelfde!

Duinrell is 24 uur per dag open en vraagt daarom om flexibele medewerkers. Je wordt ingepland op de dagen die je aangeeft beschikbaar te zijn. Dit zijn ook de weekenden.  

Ja. Duinrell is 24 uur per dag open en de drukste periodes zijn de weekenden, vakanties en feestdagen.

Duinrell heeft veel mensen in dienst waarvoor rooster gemaakt moeten worden. We kunnen geen rekening houden met de voorkeur om tegelijkertijd met vrienden of kennissen te werken.

Als je op vakantie gaat of een vrije dag hebt kun je dit online of bij je leidinggevende aanvragen. Doe dit voordat het rooster online staat (gemiddeld 3 weken van te voren). Wanneer het rooster online staat kun je geen vrij meer krijgen en dien je onderling met collega’s diensten te ruilen.

Dit is via ons niet mogelijk. La Place en Duinrell zijn twee op zichzelf staande bedrijven. Wanneer je daar wilt werken dien je direct via La Place (Young Capital) te solliciteren.

Reizen naar Duinrell

Jazeker! Duinrell beschikt over een eigen bushalte en in de buurt zijn er ook meerdere haltes te vinden. Hierdoor kun je via verschillende lijnen meerdere keren per uur vanuit bijvoorbeeld station Den Haag of Leiden naar Duinrell komen. Kijk goed via deze link (9292.nl) of het vanuit jouw woonplaats haalbaar is om op tijd aanwezig te kunnen zijn. Er zijn namelijk ook diensten die heel vroeg beginnen en laat afgelopen zijn.

Je kunt gratis parkeren op het marktterrein aan de Berkheistraat in Wassenaar of in de wijk naast ons park. Dit is ongeveer 5 minuutjes lopen.

Dit is afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Reiskosten worden op sommige afdelingen vergoed wanneer je meer dan 10 km moet reizen (enkele reis) en kan oplopen tot maximaal €7,98 per gewerkte dag. Op afdelingen waar je geen reiskosten krijgt gelden andere regelingen. Vraag dit na bij het sollicitatiegesprek.

Algemeen en overig

Uiteraard heb je de vacature goed gelezen en heb je een idee waar je op Duinrell wilt gaan werken. Ook neem je je goede humeur en je paspoort of ID-kaart mee. Een rijbewijs is niet voldoende.

Kijk in de vacature hoe oud je minimaal moet zijn. Als voorbeeld: in het attractiepark en de supermarkt mag je werken als je 15 jaar bent, maar om in het Tikibad te mogen werken moet je minimaal 18 jaar zijn.

Dit hoor je vaak al tijdens het sollicitatiegesprek. Dit is handig want dan kun je snel beginnen! Wanneer dit niet mogelijk is nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Ja, je moet een VOG verklaring hebben als je bij Duinrell wilt werken. Deze willen we binnen een maand na indiensttreding van je ontvangen. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Tijdens het sollicitatiegesprek bespreken we de aanvraagprocedure.

Je kunt niet zomaar langskomen, maar af en toe geven we het personeel een aantal vrijkaarten voor ons mooie park.

Duinrell is aangesloten bij de Club van Elf. Dit is een samenwerkingsverband tussen de grote attractieparken en dierentuinen van Nederland. Wanneer je een aantal maanden bij ons in dienst bent is het mogelijk om een aantal keer per jaar een kortingskaart aan te vragen waarmee je met maximaal 5 personen voor de helft van de kassaprijs een park kan bezoeken.

De werksfeer bij Duinrell omschrijven we het liefst als ‘familiair’. Het team bestaat uit alle leeftijden, maar het overgrote deel zijn studenten. Je collega’s kunnen zomaar je beste vrienden worden. Er wordt naar iedereen geluisterd, veiligheid staat voorop, we zijn professioneel en we hebben respect voor elkaar. Met onze actieve personeelsvereniging kun je een aantal keer per maand leuke dingen ondernemen met collega’s.

Dit is afhankelijk van de functie waarin je bij ons komt werken. Mocht je je dit afvragen kun je dit natuurlijk vragen bij het sollicitatiegesprek. 

Dit is afhankelijk van de functie waarin je bij ons komt werken. Mocht je je dit afvragen kun je dit natuurlijk vragen bij het sollicitatiegesprek. 

Jazeker. De personeelsvereniging organiseert gemiddeld één keer per maand een activiteit. Denk hierbij aan een bingo, bowlen, lasergamen of samen uit eten bij een wok-restaurant. Voor ieder wat wils dus meld je zeker aan!

Nee, Duinrell heeft alleen slaapplaatsen voor stagiaires en biedt geen overnachtingsmogelijkheden aan medewerkers aan.